Futbol
Esports 20/07/2015

L'Audiència Nacional decidirà aquest dimarts sobre la continuïtat d'Elx o Eibar a Primera

La jutgessa ha emplaçat tots dos clubs a conèixer la decisió l'endemà de la vista oral que han realitzat amb representants de l'LFP

Ara
1 min
Els jugadors de l'Elx aplaudeixen l'afició / ELCHECF.ES

BarcelonaElx i Eibar sabran aquest dimarts quin dels dos equips continua a la Primera Divisió i quin descendeix a Segona. En la vista oral realitzada aquest dilluns, la jutgessa de l'Audiència Nacional encarregada del cas ha declarat que l'auto de la resolució, "no definitiva perquè és apel·lable", es dictarà l'endemà de la reunió que han mantingut les parts, Elx, Eibar i LFP.

Tots dos clubs han arribat a aquest punt judicial després que el conjunt alacantí recorrés el descens administratiu decretat per la LFP i confirmat pel Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD), en favor del conjunt basc, que havia perdut la categoria el curs anterior per motius esportius.

Posteriorment, l'Elx va sol·licitar a l'Audiència Nacional la petició de suspensió cautelar amb caràcter d'urgència, una mesura que permetria al conjunt valencià competir a Primera, i enviaria l'Eibar a Segona.

stats