Escàndol en el món del futbol

La dona d'Abidal demana el divorci pel cas Hamraoui

La investigació, segons 'L'Équipe', implica Hayet Abidal en l'agressió a la jugadora del PSG

2 min
Éric Abidal i la seva dona, Hayet, en una imatge del 2015.

El serial pel cas Abidal-Hamraoui continua donant titulars. La dona de l'exjugador del Barça, Hayet Abidal, li ha demanat el divorci després que els últimes dies s'hagi relacionat l'exfutbolista amb la pallissa de la qual va ser víctima la jugadora Kheira Hamraoui. Segons fonts de la investigació recollides aquesta setmana pel diari L'Équipe, l'agressió hauria sigut una venjança personal –de Hayet a Hamraoui– després de tenir coneixement de la relació extramatrimonial d'Abidal amb l'actual futbolista del PSG, entre el 2018 i el 2020, quan ell exercia com a director esportiu del Barça i ella jugava a l'equip femení blaugrana.

La petició de divorci l'ha confirmada l'advocada de Hayet Abidal, Jennifer Losada, en un comunicat que recull el canal Esport 3. Segons l'escrit, el detonant hauria sigut la confessió d'infidelitat del jugador. El comunicat també recull la voluntat de Hayet Abidal de "netejar el seu honor i la seva reputació, malmesa pels rumors".

El cas va fer un gir de guió fa alguns dies. En un primer moment es va sospitar que rere l'agressió hi havia Aminata Diallo, companya d'equip de Hamraoui i que anava amb ella al mateix cotxe quan un grup d'encaputxats, el 4 de novembre a la nit, van agredir l'exblaugrana amb una barra de ferro. A Diallo no li van fer res i per això la policia va sospitar primer d'ella i la va mantenir 36 hores en custòdia, fins a deixar-la en llibertat.

Però dimarts el diari francès Le Monde va assenyalar Éric Abidal: segons fonts de la investigació, s'havia trobat el nom de l'exblaugrana a la targeta SIM del telèfon de Hamraoui i, a més, la nit dels fets els agressors haurien recriminat a la víctima –segons la seva declaració– haver-se ficat al llit, suposadament, amb homes casats. A partir d'aquí van lligar caps i Abidal va passar a ser el principal sospitós de ser al darrere de l'agressió.

stats