Futbol
Esports 17/11/2021

Pjanic nega haver sigut expulsat de la seva selecció per haver begut i haver fumat amb catximba

El blaugrana, cedit actualment al Besiktas, hauria infringit les normes la nit abans del duel entre Bòsnia i Finlàndia

ARA
2 min
Pjanic, capità, en el duel entre Bosnià i Finlàndia

Miralem Pjanic, jugador del Barça cedit al Besiktas turc, hauria sigut apartat de la selecció de Bòsnia per haver-se saltat les normes de disciplina de la federació de futbol del seu país. En concret, el migcampista hauria sigut enxampat –un portal va filtrar imatges que ho corroborarien– fumant amb catximba i bevent la nit abans de l'enfrontament de dissabte entre Bòsnia i Finlàndia, que acabaria perdent el combinat balcànic (1-3) i en què el futbolista va disputar 66 minuts. Pjanic va signar una actuació decebedora i va rebre alguns xiulets.

La decisió d'apartar Pjanic de la concentració va ser presa pel seleccionador Ivaylo Petev, que va considerar que el futbolista no hauria tingut una actitud adequada. “No puc dir res més sobre el tema. El respecto com a persona i com a jugador. Aquest ha sigut el nostre acord”, es va limitar a explicar Petev, segons recull el portal bosnià Sportsport. Pjanic no va jugar en el duel d'ahir dimarts entre Bòsnia i Ucraïna i, malgrat que la federació de futbol bosnià va publicar a les xarxes socials un comunicat en què explicava el que havia passat amb el futbolista, el va acabar esborrant per raons desconegudes.

Pjanic nega els fets

Pjanic, però, nega que hagi sigut expulsat de la selecció. En un missatge a les xarxes socials ha assegurat que si no va jugar contra Ucraïna va ser per una decisió "consensuada amb l'entrenador". El migcampista també assegura que les fotos publicades per alguns mitjans sobre les seves sortides nocturnes són "velles".

Després de viure una temporada al Barça relegat a l'ostracisme per Ronald Koeman, Pjanic ha disputat vuit partits amb el Besiktas (dos de Champions i sis de la lliga turca), ha estat titular en tots els partits menys un i se n'ha perdut la resta per lesió.

stats