Escalada

Dels tuits romàntics a les crítiques a Vox, l'or en escalada que fa furor a les xarxes

L'extremeny Alberto Ginés s'ha donat a conèixer per la porta gran amb el seu triomf als Jocs i el seu perfil de Twitter s'ha fet viral

ARA
1 min
Alberto Ginés

Alberto Ginés va aconseguir ahir la medalla d'or en escalada. L'extremeny va ser el millor en aquesta modalitat, que s'ha estrenat als Jocs Olímpics de Tòquio. L'esportista de Càceres es va imposar amb un total de 28 punts, per davant del nord-americà Nathaniel Coleman, plata (30 punts), i de l'austríac Jakob Schubert (35), bronze, en una prova en què comptava la menor puntuació final. Amb el seu triomf als Jocs, s'ha presentat al món com un escalador de primer nivell amb només 18 anys, però ja fa temps que al seu Twitter mostra la seva faceta més íntima, en què els seus tuits romàntics i, també, contestant a Vox estan fent furor.

També reflexiona sobre la vida i el fet d'estar allunyat de la seva família.

Ell mateix es defineix com un "rojo" i, a més, ha mostrat públicament el seu rebuig a Vox, igual que altres medallistes de la delegació olímpica espanyola com la gallega Ana Peleteiro.

Si el vols conèixer millor, a l'ARA el vam entrevistar quan va saber que participaria en els Jocs Olímpics de Tòquio, abans que fossin ajornats per la pandèmia.

stats