Supercopa d'Europa
Esports 25/08/2011

Vítor Pereira: "Les lloances de Guardiola, venint de qui vénen, reconec que m'enorgulleixen"

L'entrenador del Porto assegura que el seu equip no canviarà la seva manera de jugar contra el Barça ni farà cap marcatge especial a Messi

Albert Solé
1 min
Hulk i Vítor Pereira.

Mònaco (enviat esp.)Vítor Pereira té la difícil tasca de suplir a André Villas Boas, el jove tècnic que l'any passat ho va guanyar tot a la banqueta del Porto i que ara segueix els passos de Mourinho i ha fitxat pel Chelsea. Pereira ha assegurat que no pensa renunciar a l'estil i el joc que els va fer-ho guanyar tot l'any passat tot i que davant seu tinguin al que ell considera el millor equip del món. "El Porto jugarà amb el seu joc i les seves idees, si portem un any jugant 4-3-3 perquè canviar ara, demà jugarem com sempre", i ha afegit: "Creiem que tenim els mitjans per complicar-li la vida al Barça, ens mereixem ser aquí i creiem que podem guanyar". Sobre si tenen algun pla per aturar a Messi, Pereira ha insistit en la seva idea: "A Messi no el pares amb cap pla especial, no defenso cap marcatge especial sobre ell, nosaltres serem nosaltres mateixos amb el nostre estil".

En la mateixa línia es mostrava el porter de l'equip portuguès, Helton: "El Barça és un equip de grans jugadors, però demà juguem dos equips, no només un".

Sobre els elogis que li ha dedicat uns minuts abans Pep Guardiola al seu equip, Vítor Pereira els ha agraït: "Les lloances de Guardiola, venint de qui vénen, reconec que m'enorgulleixen".

stats