LIGA BBVA
Esports 11/11/2014

David Moyes, nou entrenador de la Reial Societat

El tècnic escocès substitueix a la banqueta Jagoba Arrasate, destituït fa una setmana

Efe
1 min
David Moyes, durant la seva etapa al Manchester United / PHIL NOBLE / REUTERS

Sant SebastiàL'escocès David Moyes serà l'entrenador de la Reial Societat fins al 30 de juny del 2016. Després d'uns intensos dies de negociacions, la Reial ha aconseguit els serveis de l'exentrenador de l'Everton i el Manchester United una setmana després de destituir Jagoba Arrasate pels resultats de l'equip en aquest inici de temporada.

El club havia anunciat diumenge passat que durant la jornada de dilluns diria qui era el substitut d'Arrasate, un lloc per al qual el president, Jokin Aperribay, havia apostat per Moyes, tot i que, a la vegada, havia reconegut que també estudiava la possibilitat que l'extècnic del Betis Pepe Mel prengués les regnes de l'equip.

En un comunicat, la Reial informa de l'acord assolit amb l'entrenador escocès, que s'allargarà fins al 30 de juny del 2016. Durant aquest dimarts la Reial concretarà qui conformarà l'equip que acompanyarà Moyes en la direcció del primer equip de la Reial Societat, així com l'horari de la presentació del nou tècnic.

Després d'apostar per un tècnic de la casa, com era Jagoba Arrasate, la Reial ha decidit donar un cop de timó amb la contractació d'un entrenador de prestigi a la Premier League, on va entrenar amb èxit l'Everton.

stats