MOTOCICLISME
Esports 14/06/2014

Dani Pedrosa, el primer que pispa una 'pole' a Márquez

Marc Márquez cau en els compassos finals de l'entrenament i aquest diumenge arrencarà tercer

Nuria García
1 min
Dani Pedrosa, a Montmeló / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaDani Pedrosa ha aconseguit la 'pole position' al Circuit de Barcelona-Catalunya i s'ha convertit en el primer pilot que aquesta temporada pispa una primera posició a Marc Márquez.

El pilot de Cervera encapçalava la taula de temps fins als últims instants. Després de veure's superat per Pedrosa i per Lorenzo, i quan intentava fer la seva millor volta, ha caigut quan encarava el primer revolt del circuit català, al final de la recta principal. Tot i que no s'ha fet mal i s'ha aixecat sense problemes, Márquez ha tornat directament al box, sense temps per poder tornar a pista.

Així, Dani Pedrosa, que ha estat l'únic que ha aconseguit rodar en un temps d'1 min i 40 s (1:40.85), ha marcat el millor temps, seguit de Jorge Lorenzo (1:41.100) i de Marc Márquez (1:41.135).

Per la seva banda, Valentino Rossi ha aconseguit el cinquè millor temps i arrencarà des de la segona fila de la graella de sortida, seguit d'Aleix Espargaró. Finalment, Pol Espargaró, que ha protagonitzat unes quantes sortides de pista durant els entrenaments lliures, ha acabat desè.

stats