Futbol
Esports 28/03/2021

Dani Olmo salva Espanya d’una nova ensopegada (1-2)

Amb un gol en el minut 92, el davanter de Terrassa dona els tres punts al combinat espanyol davant Geòrgia

Albert Nadal
D'esquerra a dreta, Morata, Pedri, Alba i Olmo

La selecció espanyola comandada per Luis Enrique es va salvar ahir de sumar una nova ensopegada en els primers partits de la fase de classificació per al Mundial de Qatar del 2022. El davanter de Terrassa, Dani Olmo, va marcar el definitiu 1-2 a tocar del xiulet final davant de la selecció de Geòrgia, que s’havia avançat al marcador a les acaballes del primer temps.

La tarda va acabar amb un sospir d’alleujament a les files espanyoles, perquè el combinat estatal arribava escarmentat a l’enfrontament. Si dijous Espanya no va poder passar d’un decebedor empat contra Grècia (1-1), ahir tornava a anar pel camí del pedregar contra un conjunt, a priori, encara més feble que els grecs. Geòrgia, que va fer lluir amb un primer avís Unai Simón, se’n va anar al descans donant la sorpresa gràcies a un bon gol al contraatac del jugador del Rubin Kazan rus Khvicha Kvaratskhelia. A la represa, la selecció espanyola va posar setge i Ferran Torres, a passada de Jordi Alba, va trobar l’empat. Però quan tot semblava que acabaria amb taules i amb una nova ensopegada espanyola, va aparèixer Dani Olmo per salvar els mobles d’Espanya.

Els blaugranes, tots titulars

A diferència de l’enfrontament contra Grècia, en què els tres representants blaugranes van esperar el seu torn des de la banqueta, ahir tres van sortir d’inici. Alba i Pedri van jugar els 90 minuts, mentre que Busquets en va disputar 73 davant els 15.000 espectadors que van poder accedir al Dinamo Arena.