Esports 09/06/2023

"Mereixem el mateix respecte que el Madrid": el Joventut esclata contra l'arbitratge

La defensa de l'equip blanc millora i la Penya no pot repetir sorpresa

Falta personal no senyalitzada d'Edy Tavares a Joel Parra

BarcelonaNo cada dia és diumenge. Un Joventut atrevit va posar la por al cos al Reial Madrid durant 30 minuts, però no va poder repetir la victòria de dimarts (90-73). Tot i no comptar amb l'anotació de Kyle Guy (5 punts amb 1/8 en tirs de camp), la Penya va fer un bon partit contra un rival que va imposar la seva superioritat física en una segona meitat en què l'equip verd-i-negre es va quedar sense energia (1-1).

Carles Duran va lamentar l'arbitratge. "Juguem les semifinals igual que el Reial Madrid i mereixem el mateix respecte arbitral que ells. Per algun motiu, no el tenim. Edy Tavares porta zero faltes personals en 80 minuts. Esperem que a Badalona tinguem el respecte arbitral que ens mereixem", va dir.

El Madrid va aconseguir limitar la producció de Guy durant la primera meitat (2 punts), però el Joventut va saber trobar arguments alternatius per recuperar un desavantatge de 10 punts i arribar al descans amb una sorprenent renda de quatre punts (36-40). La segona part de l'equip blanc, que era conscient de la importància del partit, va ser millor, i el conjunt català no va poder repetir la sorpresa. Tot i seguir sense encert en el tir exterior, el conjunt madrileny va oferir un joc més complet. Ante Tomic va ser expulsat per acumular una antiesportiva i una tècnica.

Joel Parra en acció a Madrid.

Nova prova per al Barça

Després d'un primer partit ple de fang, el Barça busca aquest divendres (21 h, #Vamos) la segona victòria de la seva eliminatòria contra un Unicaja amb ganes de complicar la classificació a un equip blaugrana necessitat d'acabar la temporada amb el títol de Lliga.