Lliga Endesa
Esports 04/05/2014

El Fiatc Joventut renuncia a competir pels 'play-off' (85-89)

L'equip verd-i-negre ha perdut a casa contra l'UCAM Múrcia un partit que s'ha resolt a la pròrroga

BadalonaEl Fiatc Joventut ha perdut a casa contra l'UCAM Múrcia un partit que s'ha resolt a la pròrroga (85-89). L'equip verd-i-negre, que ha patit per atacar la defensa zonal del rival, s'allunya a dues victòries de les posicions de 'play-off'. Tan sols 3.156 espectadors han presenciat el partit en directe.

La Penya, que ha fallat 11 dels primers 13 triples que ha intentat, ha trigat molt minuts a agafar el fil al partit. Rodrigo San Miguel ha començat bé i ràpidament ha provocat dues faltes personals a Guillem Vives. Després, el base de l'UCAM Múrcia ha abusat de Nik Cochran. El partit ha arribat al descans amb un marcador ajustat (37-34).

Marcelo Nicola ha dificultat l'atac del Fiatc Joventut amb una defensa zonal i, a poc a poc, el seu equip s'ha anat encoratjant a Badalona. Impulsat pels punts de Nemanja Radovic i Scott Woods, l'UCAM Múrcia ha aconseguit una renda de sis punts (51-57).

La renda visitant ha arribat a ser de vuit punts (55-63) a vuit minuts i mig del final. Guillem Vives i Tariq Kirksay han despertat el joc del Fiatc Joventut, que ha completat la remuntada (74-74). L'aler nord-americà ha fallat un últim atac de la Penya que hauria forçat la pròrroga.

L'equip visitant ha jugat més bé el temps extra (85-89).