Lliga Endesa
Esports 15/12/2013

El Fiatc Joventut treu els colors al Laboral Kutxa (83-74)

La Penya ha desarborat el rival basc i ha sumat la cinquena victòria de la temporada

BadalonaAmb la presència de Sam Presti, 'general manager' dels Oklahoma City Thunder, a les graderies de l'Olímpic de Badalona, el Fiatc Joventut ha desarborat el Laboral Kutxa (83-74) i ha sumat la cinquena victòria de la temporada. L'atrevit joc de la Penya ha recordat, per moments, al que l'equip verd-i-negre va protagonitzar la temporada 2007-08 amb Ricky Rubio i Rudy Fernández.

John Shurna (18 punts), Tariq Kirksay (17) i Guillem Vives (13 punts i 4 assistències), l'última joia del planter de Badalona, han liderat un equip que ha sabut combinar ambició, caràcter i talent contra el conjunt entrenat per Sergio Scariolo.

El Fiatc Joventut ha arribat a perdre per 11 punts de diferència, però després del descans s'ha transformat i ha protagonitzat un dels millors períodes de la temporada. Liderat pels triples de John Shurna i una defensa que ha sorprès el Laboral Kutxa, la Penya ha començat el tercer quart amb un parcial 11-0 i ha aconseguit començar l'últim quart amb una renda de 16 punts (71-55).

L'avantatge local ha crescut fins als 19 punts de diferència (80-61), però el rival basc no s'ha rendit i s'ha apropat al marcador. Un últim esforç local ha evitat que l'equip visitant completés la remuntada.