Lliga Endesa
Esports 18/01/2014

El Cajasol evita la quarta victòria consecutiva del Fiatc Joventut (65-74)

L'equip verd-i-negre s'ha complicat la seva classificacó per disputar la Copa del Rei

Salva Maldonado, durant un temps mort / ACB PHOTO

BadalonaEl Fiatc Joventut ha perdut contra el Cajasol (65-74), no ha pogut sumar la seva quarta victòria consecutiva i s'ha complicat la seva classificacó per disputar la Copa del Rei. Salva Maldonado no ha pogut comptar amb Nacho Llovet. Joonas Caven ha començat el partit com a titular i Álex Suárez ha disposat de minuts de joc.

La defensa inicial del Cajasol ha sorprès un Fiatc Joventut que durant els primers minuts del partit no ha trobat bones posicions de tir i ha patit per córrer. L'equip visitant ho ha aprofitat per aconseguir una renda de 5 punts. Tan sols Devoe Joseph, que ha anotat 12 punts en 10 minuts, ha donat guerra. La Penya ha sabut agitar el ritme del partit i arribar al descans amb empat al marcador 36-36.

El Fiatc Joventut ha trigat més de 23 minuts en posar-se davant al marcador. Ho ha fet gràcies a vuit punt consecutius d'un inspirat John Shurna i a una evident millora en defensa. La Penya, però, ha tingut problemes per jugar amb continuïtat i el Cajasol ha tornat a agafar la iniciativa, obtenint una renda de sis punts a quatre minuts del final. L'equip local ha intentat la remuntada, però no ha pogut capgirar el marcador.