Bàsquet - Eurolliga

El Barça treu els peus del fang

L'equip blaugrana recupera sensacions amb una victòria a la pista del Bayern Munic

1 min
Nico Laprovittola, escorta del Barça
  • Bayern Munic: Edwards (6), Bolmaro, Lucic (13), Bonga (9), Ibaka (17) -cinc inicial-; Weiler-Babb (17), Francisco (8), Radoncic (1), Wimberg (2), Harris (6) i Kharchenkov.
  • Barça: Satoransky (9), Laprovittola (14), Kalinic (8), Da Silva (4), Vesely (12) -cinc inicial-; Brizuela (3), Rubio (6), Hernangómez (9), Abrines (3), Parker (15) i Jokubaitis (4).
  • Resultats parcials: 19-25 / 11-22 / 23-24 / 26-16.
  • Àrbitres: Belosevic, Nedovic i Balak.
  • Eliminats: cap
  • Pavelló: BMW Park.

Després de dues derrotes que van fer disparar les alarmes, el Barça ha recuperat el seu ofici a l'Eurolliga, on ha superat el Bayern Munic en un partit molt còmode (79-87). L'equip blaugrana arribarà a les últimes dues jornades de la temporada regular en una bona disposició per assegurar-se el factor pista al play-off.

"Hem fet tres bons quarts i després ells ens han pressionat, però hem controlat bé el partit. Ens hem passat bé la pilota", ha analitzat Roger Grimau. L'entrenador del Barça ha descartat James Nnaji, amb molèsties lumbars, i Oriol Paulí. Nico Laprovittola (14 punts), Tomás Satoransky (9 punts i 7 assistències) i Jabari Parker (15 puns) han completat un bon partit. "Hem jugat amb energia i amb una bona defensa", ha explicat l'aler pivot nord-americà.

La primera meitat del Barça ha sigut perfecta. L'equip blaugrana ha dominat el joc amb bons percentatges de tir, solvència en el rebot i ritme. La renda visitant ha arribat a ser de 22 punts (21-43). El conjunt alemany, que ha fallat massa llançaments en atac, ha intentat canviar el ritme amb una defensa mixta sobre Nico Laprovittola, però l'estratègia no ha funcionat (30-47).

Tot i el bon partit de Serge Ibaka i Nick Weiler-Babb, el Bayern no ha trobat arguments per discutir la coralitat d'un Barça que ha jugat amb ofici i concentració a Múnic. L'equip alemany ha millorat les seves prestacions en un últim quart que ha servit per ajustar el marcador però que no ha fet perillar la victòria culer (67-78). "Han trobat solucions en el moment clau", ha dit Pablo Laso.

El Barça tancarà la temporada regular de l'Eurolliga rebent el Maccabi i visitant l'Asvel Villeurbanne.

stats