Lliga de Campions
Esports 09/04/2014

El Bayern Munic de Pep Guardiola no falla i disputarà les semifinals de la Champions (3-1)

L'equip alemany ha remuntat el gol inicial del Manchester United

à. G.
Pep Guardiola, durant el partit de tornada / REUTERS

BarcelonaEl Bayern Munic no ha fallat, ha eliminat el Manchester United i aquest divendres serà al sorteig de les semifinals de la Lliga de Campions. L'equip de Pep Guardiola, que havia empatat a Old Trafford, ha guanyat el partit de tornada (3-1). El català ha arribat a la cinquena semifinal en cinc edicions de la Champions.

El conjunt alemany ha controlat la pilota durant la primera meitat, però no ha generat perill. Els gols han arribat a la segona meitat.

Patrice Evra ha avançat l'equip visitant al minut 57, però Mario Mandzukic ha empatat el marcador en la jugada següent (minut 58). Thomas Müller ha capgirat el resultat al minut 68 i Arjen Robben ha sentenciat l'eliminatòria al minut 76.