Esports 17/12/2019

Cristiano Ronaldo es compra el pis més car de Portugal

Es tracta d'un dúplex al capdamunt d'un edifici nou que inclou piscina i cinema

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo

BarcelonaEncara que viu a Torí, a Itàlia, amb la seva família, Cristiano Ronaldo visita de manera freqüent Lisboa, la capital del país que el va veure néixer. Potser per això no deixa d'invertir-hi d'ençà que va començar a guanyar diners en el futbol. Una de les últimes inversions ha sigut a la capital lusitana.

Tot i que ha transcendit ara, el futbolista es va comprar fa un any una casa a Lisboa ubicada al número 203 de Rua Castilho, una de les zones més exclusives de la ciutat. Ronaldo ha comprat les dues últimes plantes d'aquest edifici de 14 pisos per fer-s'hi un dúplex. En total, la casa té 288 metres quadrats i està composta per tres suites, un menjador, una sala d'estar, cinema i spa, a més d'una piscina panoràmica de 260 metres quadrats. El preu d'aquest luxós habitatge és de 7,2 milions d'euros, la quantitat més alta que ha arribat a costar un pis al país, segons l'han presentat diversos mitjans.

El portuguès va aconseguir comprar aquestes dues plantes a través d'una licitació contra dos milionaris més. Aquesta no és l'única propietat que té a la seva ciutat, ja que pel seu trentè aniversari s'hi va comprar una altra luxosa casa. Una agència immobiliària n'ha fet públic un vídeo on es veuen algunes parts del projecte.

stats