FUTBOL
Esports 26/05/2018

El Cornellà diu adeu al somni de l'ascens a Segona Divisió

El conjunt català ha caigut (2-0) contra l'Sporting de Gijón B a la tornada de l'eliminatòria

Ara
2 min
El Cornellà diu adeu al somni de l'ascens a Segona Divisió

BarcelonaEl filial de l'Sporting de Gijón no ha tingut pietat i aquest dissabte s'ha imposat (2-0) sobre el Cornellà i d'aquesta manera ha acabat amb les aspiracions d'ascens a Segona Divisió dels catalans. Després d'haver empatat (2-2), el conjunt que entrena Jordi Roger diu adeu al somni de l'ascens a la primera després d'una temporada històrica en què va aconseguir disputar per primera vegada un 'playoff' d'ascens a Segona Divisió. Els gols de Berto Cayarga i Nacho Méndez han condemnat el Cornellà.

A les altres eliminatòries del 'playoff' d'ascens a Segona A que disputen els segons, els tercers i els quarts classificats dels quatre grups de la Segona B, el Fuenlabrada, l'Extremadura, l'Elx i el Vila--real B han passat ronda deixant pel camí el Fuenlabrada, el Deportivo Fabril, el Reial Múrcia i l'Athletic Club B. Aquest diumenge es jugarà el Marbella-Celta B (amb un 2-0 favorable als gallecs a l'anada).

Pel que fa a les eliminatòries de campions, les que garanteixen l'ascens directe als dos equips guanyadors entre els quatre campions dels quatre grups de Segona B, aquest diumenge es juga el Mirandés-Mallorca (amb un 3-1 favorable als mallorquins a l'anada) i el Cartagena-Rayo Majadahonda (amb un 2-1 favorable als murcians a l'anada).

A l'eliminatòria directa per evitar el descens de Segona B a Tercera, aquest diumenge el Llagostera visita l'Izarra (18 h) amb el resultat d'empat a zero a l'anada. Aquest dissabte al vespre, el Coruxo va certificar la seva salvació després d'empatar (0-0) amb Mèrida i fent bo el valor doble dels gols marcats a domicili (2-2) a Mèrida.

L'Hospitalet, sense ascens a Segona B

Pel que fa als equips catalans immersos en l'ascens de Tercera a Segona B, aquest dissabte l'Hospitalet ha perdut 3-0 amb el Nàxara (a l'anada van empatar 0-0) i s'ha quedat fora del 'playoff' d'ascens que disputen els segons, els tercers i els quarts classificats de tots els grups de Tercera. Aquest diumenge serà el torn del Sant Andreu i el Terrassa. Els barcelonins reben l'Antequera (19 h) amb el resultat favorable de 0-1 a l'anada. Els terrassencs visiten el Mar Menor (18.30 h) amb un 1-0 favorable a l'anada.

Pel que fa a les eliminatòries de campions, les que garanteixen l'ascens directe, aquest diumenge (12 h) l'Espanyol B juga contra el Compostel·la a Barcelona després d'haver empatat a zero en terres gallegues.

stats