Espanyol
Esports 21/03/2013

Cornellà-El Prat, escollit com el millor estadi de Primera Divisió

És la primera edició del premi que atorga l'Associació de Federacions Espanyoles de Penyes de Futbol (AFEPE)

Ara
1 min
Imatge panoràmica de Cornellà-El Prat, l'estadi de l'Espanyol

BarcelonaEl millor estadi de Primera Divisió és Cornellà-El Prat. Aquest és el reconeixement que li ha atorgat l'AFEPE (Associació de Federacions Espanyoles de Penyes de Futbol), a l'estadi de l'Espanyol.

Es tracta de la primera edició d'aquest premi, que correspon a la temporada 2011-12 i que s'ha donat a conèixer aquesta setmana, després que totes les federacions de penyes votessin pels estadis en què, al seu parer, millor es tracta a les aficions visitants i als espectadors en general.

Els penyistes i aficionats d'arreu d'Espanya han hagut de valorar els 20 estadis de Primera de la temporada passada tenint en compte la facilitat en la compra d'entrades, els accessos, la qualitat de les instal·lacions, la seguretat, i el tracte dels professionals del club i de l'afició local envers els visitants.

A més, es valora en general el tracte del club i de la Federació de Penyes amb les aficions visitants.

El premi d''Aficiones Unidas' a l'estadi de l'Espanyol no és el primer que rep el club i la seva afició de part de l'associació que representa als aficionats i penyistes de la Lliga. El maig del 2011, la Lliga de Futbol Professional (LFP) i 'Aficiones Unidas' van premiar la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol (FCPE) amb el distintiu 'Jugador núnmero 12' pel treball realitzat en favor de la tolerància, el joc net i el respecte entre aficions.

El premi serà entregat en els prolegòmens del partit que enfrontarà l'Espanyol i la Real Sociedad.

stats