Esports

Commoció al Vallès per la mort d'un corredor de mitja marató

Tragèdia a la Llanera Trail, que es corre anualment entre Sabadell, Castellar i Sentmenat

ARA
1 min
Una imatge d'arxiu de la Llanera Trail.

BarcelonaUn home de 42 anys ha mort aquest diumenge mentre participava a la sisena edició de la Llanera Trail, una cursa de muntanya que es fa al Vallès Occidental, concretament entre les localitats de Sabadell, Castellar i Sentmenat. L'Ajuntament de Sabadell i la Unió Excursionista Sabadell (UES) han fet un comunicat conjunt informant de la mort d'un dels participants en la prova. Les causes del decés no han transcendit oficialment, però tot apunta que es podria tractar d'un infart per mort sobtada. El corredor, Josep Maria Pijuan, s'ha mostrat indisposat al quilòmetre 12, just quan la cursa entrava a Castellar.

Per la seva banda, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha piulat: "Consternats i molt tocats per la mort sobtada del que va ser integrant de la selecció catalana de curses de muntanya, Josep Maria Pijuan [...] Ens trobarem sempre a les muntanyes".

"Durant la Llanera Trail un participant ha mort per causes indeterminades. La UES de Sabadell i l'Ajuntament hem decidit suspendre la cursa i el lliurament de trofeus. Lamentem profundament aquesta mort i fem arribar el nostre consol a la família i amics", ha tuitat el compte oficial del consistori de la cocapital del Vallès Occidental.

Els serveis d'emergències que s'han desplaçat a la zona, que han mobilitzat fins i tot un helicòpter, no han pogut fer res per reanimar la víctima.

stats