Barça
Esports 06/10/2022

El Barça valora prendre riscos amb Kounde

Les nombroses baixes en defensa i l'evolució positiva del francès fan que es plantegi el seu retorn per al clàssic

ARA
2 min
Jules Kounde, lesionat amb França

BarcelonaJules Kounde es va lesionar el dimarts 27 de setembre amb la selecció de França. Després de les primeres proves, la previsió inicial era que estigués diverses setmanes de baixa. De fet, el futbolista ja s'ha perdut els duels contra el Mallorca a la Lliga i contra l'Inter de Milà a la Lliga de Campions. Tampoc hi serà aquest diumenge contra el Celta de Vigo.

Encara no està recuperat, però les nombroses baixes en defensa i l'evolució positiva del central francès fan que es plantegi el seu retorn per al clàssic. Al Barça veuen precipitat forçar-lo dimecres vinent en la final contra el conjunt italià al Camp Nou, però sí que valoren prendre riscos, si la progressió del jugador continua sent positiva, contra el Reial Madrid, el diumenge 16.

Aquesta baixa està sent un maldecap per a Xavi Hernández, ja que, malgrat el reforç d'Héctor Bellerín, també lesionat durant un entrenament la setmana passada, l'exdefensa del Sevilla era el seu lateral dret de més garanties. A més, els problemes no van venir sols: Araujo estarà fins a tres mesos de baixa després de lesionar-se, també, amb la seva selecció, i ser operat a Finlàndia la setmana passada.

A més de Kounde i Araujo, el Barça va patir en l'última aturada de seleccions. També va prendre mal Memphis Depay, que va notar una punxada a la cuixa en el partit de la selecció dels Països Baixos el mateix dia que Kounde, el dimarts 27 de setembre. El seleccionador, Louis van Gaal, ja va advertir que la lesió "no tenia bona pinta" i Memphis estarà de baixa fins a finals de mes.

De Jong, a punt per tornar

En el mateix partit, entre els neerlandesos i Polònia –la selecció del també blaugrana Robert Lewandowski, que sortosament no va prendre mal–, també es va haver de retirar Frenkie de Jong al descans. Després de ser baixa contra el Mallorca i l'Inter de Milà, el migcampista holandès ja treballa amb el grup i se l'espera aquest diumenge contra el Celta.

stats