BARÇA
Esports 02/06/2014

Cesc fitxarà pel Chelsea, segons Mundo Deportivo

L'Arsenal hauria rebutjat pagar els 37 milions d'euros que demana el Barça

Ara
1 min
Cesc Fàbregas, presentant les seves noves botes

BarcelonaEl migcampista del Barça Cesc Fàbregas podria tornar a Anglaterra, i segons Mundo Deportivo el seu destí seria el Chelsea de José Mourinho. Un altre dels noms que ha aparegut vinculat al futbolista d'Arenys és el Manchester City, després que l'Arsenal, club en què va jugar vuit anys, es retirés de la licitació, segons informa aquest dilluns la premsa britànica.

El Barça no acceptaria menys de 37 milions d'euros per tancar el seu fitxatge i el va oferir a l'Arsenal, el Manchester City i el Manchester United, segons els mitjans anglesos. El francès Arsene Wenger podria haver descartat el retorn del migcampista blaugrana als 'gunners'.

Segons els mitjans britànics, Fàbregas s'ha mostrat decebut perquè l'Arsenal no ha tingut cap gran interès a acollir-lo de nou, després de gairebé una dècada a les seves files. Així, Chelsea i Manchester City tindrien via lliure per adquirir Fàbregas en substitució de l'ivorià Touré Yaya, que ha suggerit la seva marxa dels 'citizens' en sentir-se molest amb el club perquè, segons el jugador i el seu agent, no el van felicitar pel seu aniversari.

stats