HOQUEI PATINS
Esports 14/12/2013

El Barça d’hoquei patins està obligat a guanyar a Viareggio per no complicar-se l’existència europea

El Moritz Vendrell i el Reus també afronten compromisos importants a casa, mentre que a la CERS es juguen els partits d'anada dels setzens de final

Jordi Graell
1 min

BarcelonaAquest dissabte es disputa la tercera jornada de la Lliga Europea amb partits vitals per Barça, Reus i Moritz Vendrell. Especialment pels blaugranes, que després d'ensopegar a la pista del Porto no poden fallar a la pista del Viareggio malgrat les baixes de Pablo Álvarez i Sergi Panadero si no volen complicar-se la classificació pels quarts de final. Pel que fa al Reus i el Vendrell, reben la visita de dos grans d'Europa, Valdagno i Benfica respectivament, amb l'objectiu de lluitar per la primera posició dels seus grups. També intentarà assaltar el liderat del seu grup el Liceo en la seva visita a Valongo.

Debut del Vic a la CERS i del Girona a la Copa d'Europa femenina

D'altra banda, avui també es jugaran els partits d'anada dels setzens de final de la Copa de la CERS. El partit més destacat és sens dubte el que enfrontarà al pavelló Onze de Setembre l'ICG Software Lleida amb el Forte dei Marmi dels catalans Enric Torner i Pedro Gil, i que es tracta del gran candidat a endur-se el títol. També jugarà a casa el Noia Freixenet contra el Braga, mentre que jugaran l'anada a domicili el Monbus Igualada a la pista del Prato i el Vic, que debutarà aquesta temporada a Europa a la pista del Cronenberg alemany, on hi juga l'exjugador del Reus Jordi Molet.

Finalment, en la jornada d'avui també es disputarà l'últim partit pendent de la desena jornada de l'OK Lliga entre el Voltregà i el Vilafranca Capital del Vi, i un partit d'anada dels setzens de final de la Copa d'Europa femenina entre el Girona i l'Ely anglès.

stats