Esports 31/07/2018

Cerquen la primera victòria per guanyar confiança a la pretemporada

L'Atlètic Balears ha empatat els dos partits disputats contra equips de categoria similar

Juanmi Mas
1 min
Francesc Fullana entre dos jugadors de l'AFE

PalmaManix Mandiola va fer molts canvis per disputar el darrer partit amistós contra el combinat de l'AFE. La càrrega de minuts es nota a les cames dels jugadors, que fins al moment sumen dos empats; 0-0 contra l'Ejido i 2-2 contra l'AFE. Els dos han estat contra equips de certa entitat però, de moment, l'única victòria s'ha aconseguit davant el Santanyí (0-4) de la Tercera Divisió.

El partit disputat dilluns contra l'AFE va començar amb Miquel Amengual a la porteria, una línia de quatre defenses amb Guasp i Expósito als laterals i una parella de centrals formada per Villapalos i Vallori. El centre del camp va estar format per Rovirola i Fullana en el doble pivot, amb Nacho a l'esquerra i Hugo a la dreta. En punta d'atac, Marcos de l'Espada i Nuha. L'equip va començar guanyant i a la segona meitat es va avançar de nou.

Manix Mandiola

Els blanc-i-blaus es varen avançar en dues ocasions en el marcador, però finalment varen veure com el rival els empatava a les acaballes del partit. L'entrenador Manix Mandiola valorava d'aquesta manera el resultat obtingut en el darrer matx. "El partit ha tingut de tot, bon encert en els gols i ben executats. Ens hem enredat i m'emprenya quedar-nos amb deu jugadors en un amistós. Hem hagut de patir l’expulsió i la possible lesió d’Adrián, ens han fet un gol d'estratègia i una expulsió beneita ha fet que no ens n'anem del partit gaire contents", va dir Manix.

stats