Futbol
Esports 10/07/2015

Iker Casillas es desvincula del Reial Madrid i fitxa pel Porto de Julen Lopetegui

El porter s'acomiadarà a través d'una roda de premsa, sense homenatges, després d'arribar a un acord pel que fa als diners que quedaven pendents  

Ara
1 min
Iker Casillas es lamenta després d'encaixar un gol del Schalke 04 / DANI POZO / AFP PHOTO

BarcelonaLes hores d'Iker Casillas com a jugador del Reial Madrid estan arribant al seu final, un cop el porter i el club han arribat a un acord per la seva desvinculació, segons avancen diferents mitjans de Madrid. El fins ara capità blanc, que ha acudit aquest divendres a realitzar les proves mèdiques com la resta de companys, s'acomiadarà amb una roda de premsa, i ha refusat que se li faci un homenatge. S'espera que el club portuguès anunciï la seva incorporació aquest mateix divendres.

Un cop l'han informat que les negociacions s'havien desbloquejat, el porter ha abandonat les instal·lacions del club mentre la resta de jugadors hi seguien. D'aquesta forma, no viatjarà diumenge a Austràlia amb el Reial Madrid, i si que ho farà a Holanda, on el seu nou club, el Porto de Julen Lopetegui, començarà aquest cap de setmana una estada.

El porter, de 34 anys, firma amb el club portuguès per a les properes dues temporades, més una tercera d'opcional. El seu nou tècnic, Lopetegui, ha estat una de les claus per convèncer al jugador, ja el coneix de la seva etapa a les categories inferiors de la selecció.

El porter, a qui li quedaven dos anys de contracte en els que hauria cobrat 14 milions d'euros nets, ha acabat cedint el 35% dels milions bruts que tenia pendents amb el club blanc, uns vuit milions d'euros, un cop la nit de dijous van sorgir complicacions en la negociació, ja que el club blanc no volia cedia a pagar-los íntegrament. El Porto arribaria fins als tres o tres milions i mig anuals per al porter, que ha passat els últims setze anys al primer equip del conjunt blanc, on porta vint-i-cinc anys.

stats