BARÇA
Esports 22/07/2019

El Barça torna a tancar la porta a Neymar

Cardoner reconeix que el jugador "no està a gust" al PSG però que el Barça "no es planteja" fitxar-lo

Ara
2 min
Els problemes fiscals persegueixen Neymar

BarcelonaLa directiva del Barça ha tornat a tancar la porta a l'arribada de Neymar Jr. al Camp Nou. Després que el president Josep Maria Bartomeu assegurés fa unes setmanes que "no hi ha cas", aquesta vegada ha estat el vicepresident Jordi Cardoner.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Cardoner ha reiterat que "no hi ha cas Neymar" i ha argumentat que, encara que el futbolista vulgui marxar del París Saint-Germain, el Barça no es planteja fitxar-lo. "Sabem que no està a gust però [el fitxatge] és una cosa que no valorem".

Neymar vol marxar

Neymar, que va marxar fa dos estius al PSG, ha fet saber les últimes setmanes al conjunt francès que vol fer les maletes i anar a un altre club. Una informació que va reconèixer Leonardo, el director esportiu del PSG, però advertint que, en el cas d'una sortida, seria a canvi d'una quantitat econòmica molt elevada.

El futbolista brasiler també va comunicar que el seu desig era tornar al Barça, com van confirmar fonts del Camp Nou. Ara bé, des del conjunt català es veu molt difícil l'operació, sobretot perquè significaria abonar una suma de diners de què l'entitat ara mateix no disposa. A més, causa del seu salari elevat, la seva arribada implicaria que marxés algun dels jugadors més ben pagats de l'equip.

Arran d'aquesta situació, Neymar, a través del seu pare i representant, s'ha mogut per diferents clubs per oferir els serveis del futbolista, però, també per qüestions econòmiques, tots li han tancat les portes. Almenys a l'espera que el PSG faci una rebaixa notable de les seves pretensions.

Mentrestant, el davanter brasiler, ja recuperat de la lesió que el va deixar fora de la Copa Amèrica, s'ha incorporat a la disciplina del PSG i està fent la pretemporada amb normalitat.

stats