Esports 15/07/2019

El camí de Cavalls acollirà la novena edició de la Trail Menorca del 22 al 24 de maig

Els organitzadors augmenten a 2.000 el nombre de places per participar-hi

Iván Martín
1 min
El Camí de Cavalls permet gaudir del litoral menorquí a través dels seus 185 quilòmetres

MaóLa novena edició de la Trail Menorca Camí de Cavalls es disputarà del 22 al 24 de maig de l'any que ve, segons ha confirmat aquest dilluns l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, Elitechip. D’aquesta manera, es manté l’aposta de dur a terme la cursa en un mes en què la climatologia és més òptima, a banda de desestacionalitzar la temporada turística a Menorca.

D’altra banda, l’empresa organitzadora mantindrà les sis distàncies de l’edició anterior, corresponents als 27, 45, 58, 85, 100 i 185 quilòmetres, a més del preu. A causa de l’èxit i la demanda de peticions per fer el recorregut, Elitechip posarà un màxim de 2.000 places disponibles. Aquestes es podran tramitar a través de www.elitechip.net i se n'obrirà el període el pròxim 6 de novembre.

A més, l’organització ha anunciat que està en procés negociador amb altres empreses, com Baleària i Lago Resort Menorca, per tancar paquets que inclouran la inscripció, allotjament i la possibilitat de viatjar. La Trail Menorca Camí de Cavalls suma més de 8.000 esportistes en les vuit edicions. La prova s’ha convertit en un referent en l'àmbit de l'Estat i internacional, i rep el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i la Fundació Balear de l’Esport.

stats