Esports 24/06/2017

El Betis recorda Miki Roqué en el cinquè aniversari de la seva mort

El central lleidatà va morir als 23 anys víctima d'un càncer

Ara
1 min
Miki Roqué, durant la roda de premsa del març de 2011

SevillaEl Betis ha recordat Miki Roqué, que va ser futbolista del club andalús i va morir ara fa cinc anys víctima d'un càncer.

"Avui, fa cinc anys, ens va deixar un lluitador, una persona meravellosa. No hi ha un sol dia en què no ens recordem de tu, Miki Roqué", assenyala el club sevillà en el seu compte oficial de Twitter.

El central lleidatà va morir el 24 de juny del 2012, als 23 anys, en una clínica de Barcelona per causa del càncer que el va obligar a anunciar la seva retirada del futbol el març del 2011.

Miki Roqué va néixer a la localitat lleidatana de Tremp i es va formar en les categories inferiors de la UE Lleida, però en edat juvenil va ser reclutat pel Liverpool, on va debutar en el primer equip amb 17 anys en un partit de Lliga de Campions.

Després de successives cessions a l'Oldham Athletic, el Xerez i el Cartagena, Roqué va fitxar pel Betis el 2009 i va militar durant dues temporades al filial, fins que el llavors entrenador bètic, Pepe Mel, el va fer debutar amb el primer equip, a Segona, l'octubre del 2010.

Pocs mesos després, l'11 de març del 2011, el defensa català va anunciar que es retirava del futbol a causa d'un tumor maligne a la pelvis, malaltia que no va superar.

stats