Esports 16/08/2018

La batlessa d'Andratx desmenteix el cas Schumacher

Katia Rouarch: "En cap moment hem afirmat que tinguem cap informació sobre la possible instal·lació de Michael Schumacher a Andratx"

Juanmi Mas
2 min
La residència de la familia Schumacher

PalmaL'Ajuntament d'Andratx ha desmentit que la seva batlessa hagi declarat a la revista suïssa 'L'Illustré' que disposava d'informació sobre la instal·lació de l'heptacampió de Fórmula 1 Michael Schumacher i la seva família en aquest municipi mallorquí.

"L'Ajuntament d'Andratx vol deixar clar que les paraules atribuïdes a la batlessa Katia Rouarch no són verídiques", ha destacat en un comunicat.

Segons ha informat l'Ajuntament, la batlessa d'Andratx, en una entrevista recent amb la citada revista, només havia confirmat la informació ja publicada que la família Schumacher havia adquirit un habitatge en aquest municipi"Però en cap moment hem afirmat que tinguem cap informació respecte de la possible instal·lació de Michael Schumacher a Andratx", ha apuntat el Consistori.

L'Ajuntament, ha afegit que la batlessa reitera que desconeix si Schumacher es traslladarà a Andratx o no, ja que tot el coneixement que tenen des del Consistori sobre aquest tema és el que s'ha publicat a la premsa.

En el comunicat, l'Ajuntament ha assegurat que la batlessa tampoc no va afirmar que es preparàs tot per rebre Schumacher, ni que els serveis de seguretat local hagin estat informats de la seva propera arribada, com informa la revista.

"L'única cosa que va declarar Katia Rouarch als periodistes va ser que en cas que la família decideixi moure la seva residència a Andratx, es prepararà tot per a la seva arribada, en el sentit que se'ls tractarà com es podria tractar qualsevol altre ciutadà d'Andratx", ha apuntat.

La família Schumacher resideix des del 2002 a la localitat de Gland, al cantó suís de Vaud, el batle del qual, Gérald Cretegny, va dir a 'L'Illustré' que no estava al corrent de res.

Segons la revista, que va publicar diverses fotos (incloses algunes vistes aèries) de la vila comprada per 30 milions d'euros, aquesta consta d'una residència principal de 3.000 metres quadrats situada dins uns terrenys de 15.000 metres quadrats.

Envolten la casa grans jardins i dues piscines, i també disposa de dues dependències separades que servirien per al personal i els convidats.

"El lloc, envoltat de sòlides muralles, presenta nombrosos avantatges: està situat sobre un petit precipici, la qual cosa fa que la propietat sigui inaccessible per a les mirades indiscretes", explica la revista.

A més, el terreny es presta a l'aterratge d'un helicòpter enmig de les palmeres, per una protecció addicional contra els 'paparazzi'.

La publicació va informar així mateix que en l'elecció de Mallorca va influir el fet que Michael Schumacher acostumava a passar les vacances a l'illa.

També va afegir que el germà de l'heptacampió, Ralf Schumacher, hi passa una bona part de l'any.

Un altre factor destacat per 'L'Illustré' és que la comunitat germana és la més important d'Andratx, amb 3.5000 compatriotes alemanys.

Després de l'accident que va sofrir l'expilot en els Alps francesos el desembre del 2013, que el va deixar greument discapacitat, la seva esposa i la portaveu de la família, Sabine Kehm, administren tota la informació entorn d'ell i mantenen una reserva estricta sobre la seva evolució.

Ningú més enllà de la seva família i el seu cercle més íntim sap quin és l'estat actual de Schumacher.

stats