Barça

Bartomeu i Masferrer passen a disposició judicial

Albert Nadal / Àlex Gozalbo
1 min
L'advocada Olga Tubau

BarcelonaJosep Maria Bartomeu, expresident del Barça, i Jaume Masferrer, excap del gabinet de presidència del club, han passat aquest dimarts a disposició judicial després de passar la nit a la comissaria de les Corts. 

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir Bartomeu, Masferrer, Òscar Grau (actual CEO de l'entitat) i Román Gómez Ponti (responsable de l'àrea jurídica) en el marc de la investigació pel Barçagate. El jutjat instructor número 13 de Barcelona els implica a tots quatre en un presumpte delicte d'administració deslleial i de corrupció entre particulars arran de la contractació de l'empresa I3Ventures, a canvi d'un milió d'euros, per crear estats d'opinió a les xarxes socials favorables a la gestió de la junta de Bartomeu i contraris a jugadors com Gerard Piqué o Leo Messi, aspirants a la presidència del club com Víctor Font i Joan Laporta, o empresaris com Jaume Roures.

Roman Gómez Ponti

Grau i Gómez Ponti van quedar en llibertat ahir dilluns. En canvi, Bartomeu i Masferrer van haver de pernoctar a comissaria abans de passar a disposició judicial.

stats