LIGA ADELANTE
Esports 08/11/2014

El Barça B tampoc troba el camí al camp del Betis (1-0)

Rubén Castro, a l'inici de la segona meitat, ha sentenciat el filial, que segueix sense aconseguir bons resultats fora de casa

Ara
2 min

BarcelonaUn solitari gol de Rubén Castro, al començament de la segona meitat, ha estat suficient perquè el Betis derrotés el Barça B i fes un pas més en la seva creuada particular per tornar a Primera Divisió (1-0), mentre confirma la mala dinàmica dels blaugranes, sobretot lluny del Miniestadi, on tan sols han pogut sumar una victòria aquesta temporada.

Al filial que entrena Eusebio Sacristan no li ha servit de gaire el coratge. Ha estat un partit més igualat que en anteriors sortides i ha tingut ocasions per marcar, però li ha faltat efectivitat als darrers metres. Ni tan sols la presència de Sandro, titular tot el partit, ha aconseguit revertir la situació.

Amb la d'aquest dissabte al Benito Villamarín, el Barça suma la tercera derrota fora de casa, ja que el filial tan sols ha pogut guanyar al camp de l'Alabès (2-3) i empatar a Mallorca (3-3) i Santander (0-0).

Betis 1 - 0 Barça BBetis:

Adán; Molinero (Perquis, min 67), Bruno, Jordi Figueras, Álex Martínez (Cejudo, min 74); Kadir, N'Diaye, Matilla, Dani Ceballos; Rennella (Pacheco, min 85) i Rubén Castro.Barça B:

Ortolá; Patric, Macky Bagnack, Diagne, Grimaldo; Samer, Gumbau (Pol Calvet, min 78), Juan Cámara (Halilovic, min 59); Adama, Dongou (Maxi Rolón, min 87) i Sandro.Gol:

1-0, min 50: Rubén Castro.Àrbitre:

Pablo González Fuertes (comitè asturià). Ha expulsat l'entrenador del Betis, Julio Velázquez, i un assistent del tècnic del Barça B, Eusebio Sacristán, al minut 45, per protestes i encarar-se entre ells. A més a més, targetes grogues per als locals Álex Martínez (min 39), Jordi Figueras (min 55), N'Diaye (min 69), Kadir (min 78) i Cejudo (min 90); i als visitants Sandro (min 82) i Macky Bagnack (min 92).Incidències:

partit de la dotzena jornada de la Liga Adelante, disputat a l'estadi Benito Villamarín. Uns 30.000 espectadors en un terreny de joc irregular.

stats