BARÇA
Esports 10/11/2014

El Barça celebrarà la diada del soci solidari contra l'Osca

El club facilitarà entrades a col·lectius "d'interès social" i demana la complicitat dels abonats perquè alliberin els seus seients de manera gratuïta

Ara
1 min
L'alineació blaugrana en la tercera edició de la diada del soci solidari / FCBARCELONA

BarcelonaPer quart any consecutiu, el Barça celebrarà la diada del soci solidari. Com en els anys anteriors, s'aprofitarà el partit de tornada dels setzens de final de la Copa, enguany contra l'Osca, per complir aquesta iniciativa. El Barça facilitarà entrades a col·lectius "d'interès social", que no poden anar al camp normalment, i, per fer-ho, sol·licita la complicitat dels socis. El club demana que els abonats que tingui decidit no anar al partit del Camp Nou contra l'Osca, que es jugarà el dia 16 de desembre a les 20 hores, alliberin gratuïtament el seu seient, i d'aquesta manera el club disposarà d'una gran quantitat d'entrades per poder facilitar-les a organitzacions amb finalitat social.

Aquesta iniciativa ha permès durant els darrers anys que hi hagi una bona entrada en aquest partits de mínima transcendència, ja que les eliminatòries, contra rivals d'inferior categoria, acostumen a estar resoltes del costat blaugrana.

stats