Barça

El Barça segella l'anhelada renovació d'Ansu Fati

Firma un nou contracte fins al 2027 i la seva clàusula passa a ser de 1.000 milions d'euros

X.H.N. / A.N.
2 min
Ansu Fati en acció contra el Dinamo de Kíev

BarcelonaLa principal esperança de futur del Barça, Ansu Fati, va signar ahir, tot just després del partit contra el Dinamo de Kíev, la seva renovació fins al 2027 amb el club que l’ha vist créixer fins a arribar al futbol professional. L’entitat blaugrana s’assegura la continuïtat del davanter hispanoguineà amb un acord de llarga durada i que preveu una millora molt substancial de les seves condicions -a l’altura d’un valor de mercat que s’ha ressentit poc, tot i haver estat deu mesos lesionat- i una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros, la mateixa quantitat amb què la setmana passada es va rubricar la renovació de Pedri. L’acord s’escenificarà avui al migdia en un acte a l’Auditori 1899 oficiat pel president Joan Laporta.

Tal com ja va passar amb el migcampista canari, la voluntat del futbolista per continuar de blaugrana ha sigut clau per poder arribar a una entesa per adequar i ampliar un contracte celebrat per les dues parts. La satisfacció és palpable a la cúpula esportiva del club, ja que la prioritat passa per renovar els joves talents de la plantilla amb un present i un futur prometedor. Noms com els de Ronald Araujo i Gavi també estan en aquesta llista de futbolistes que el club vol blindar i que, mediàticament, ha definit com la generació del Dream Teen

L’última renovació d’Ansu com a blaugrana datava del 2019, quan tot just començava a treure el cap al primer equip de la mà d’Ernesto Valverde. Llavors estava representat per Rodrigo Messi -el seu agent actual és Jorge Mendes- i va firmar un acord que el vinculava al Barça fins a aquesta temporada (amb opció a dues més) i amb una clàusula de 170 milions. Després de superar la farragosa lesió al genoll, a Ansu Fati no li ha tremolat el pols a l’hora d’heretar el dorsal 10 amb només 18 anys.

stats