BARÇA
Esports 29/05/2013

Pepe Reina: "Seria difícil dir no a un club com el Barça"

El porter del Liverpool nega que tingui una oferta del conjunt blaugrana per aterrar al Camp Nou aquest estiu

Ara
1 min
Pepe Reina / pepereina25.com

BarcelonaEl jugador del Liverpool, Pepe Reina, ha reconegut que seria difícil "dir no a un club com el Barça". El porter, però, diu que no sap res de cap interès del conjunt català per fitxar-lo. "No em consta que el Barça s'hagi posat en contacte amb mi o el meu representant. Si el meu agent no m'ha dit res és perquè no hi ha cap cosa seriosa sobre la taula", ha explicat Reina en la presentació de la seva nova pàgina web i el seu compte de Twitter.

"Sempre he dit que estic content a Anglaterra i al Liverpool, però és cert que és difícil dir no a un club com el Barça", ha afegit el porter madrileny. L'ex del Barça ha admès que té una relació especial amb el club blaugrana i també amb l'Atlètic de Madrid. "Tinc molts amics al vestidor del Barça, és el club on vaig créixer. A ningú se li escapa que l'Atlètic de Madrid o el Barça són equips que els sentim molt nostres a casa meva", ha apuntat.

Reina considera que és "díficil" deixar el Liverpool aquest estiu, però que si finalment passa, és per "millorar i créixer".

stats