LLIGA ENDESA
Esports 07/04/2013

El Barça Regal visita el Blusens sense Navarro, reservat pels partits amb el Panathinaikòs

L'equip gallec somia en jugar el play-off i ja va guanyar al Palau Blaugrana el darrer desembre

Efe
1 min

BarcelonaEl Barcelona Regal no pot fallar si vol seguir amb opcions d'atrapar el Caja Laboral, segon classificat amb dos triomfs més que els catalans quan manquen set jornades. L'equip de Xavi Pascual visita el Blusens (12:40), en un partit complicat per la bona temporada dels gallecs i pel calendari, ja que el Barça encara després el primer duel amb el Panathiakos en els quarts de l'Eurolliga. Després de concloure el Top-16 com a millor equip de tots els qui competien, amb una sola derrota en catorze partits, el conjunt de Xavi Pascual se les haurà de veure amb el potent Panathinaikòs al millor del cinc partits, amb els dos primers al Palau els pròxims dimarts i dijous.

Amb Hezonja, sense Navarro

El Barça Regal, sense Pete Mickeal, baixa fa unes quantes setmanes per un problema respiratori, i sense Xavi Rabaseda, amb una fissura de la branca iliopubiana de la cama dreta que el mantindrà inactiu tres setmanes. Sense aquests dos puntals el Barça visita la pista del Blusens, un equip que viu còmode al centre de la taula i que aspira a derrotar per primera vegada al Barça a casa, després de tres derrotes en les anteriors temporades. El Barcelona també reservarà per a aquest partit Joan Carles Navarro i Saras Jasikevicius. Navarro pateix molèsties al turmell esquerre. El Barça ha volat amb la presència dels joves Mario Hezonja i Marcus Eriksson.

El Blusens compta amb la distinció d'haver estat un de pocs equips que aquest any ha guanyat al Palau, quan el desembre es va imposar per 54-62.

stats