Barça
Esports 20/07/2012

El Barça plantejarà apujar l'abonament del Camp Nou per sobre de l'IVA i l'IPC per al curs 2013-14

El club considera que el preu d'un seient de soci per a tota la temporada, que ara costa entre 300 i 1.000 euros, està molt desfasat i cal actualitzar-lo

Albert Solé
1 min
Javier Faus

BarcelonaEl Barça es planteja seriosament fer una pujada important del preu dels abonaments del Camp Nou per a la temporada 2013-14. El preu del seient a l'estadi tot l'any per a un soci varia entre 300 euros i 1.000 euros, a la llotja VIP, i el vicepresident econòmic del Barça, Javier Faus, considera que cal actualitzar aquest preu.

Faus explica que obriran el debat en la propera assemblea de socis de finals de setembre, i que tot i que el preu serà sempre per sota del preu de mercat i que paguen els socis dels clubs punters d'Europa, haurà de pujar per sobre de l'IPC i de l'IVA, que s'haurà d'actualitzar (del 18% al 21%).

Sandro Rosell en campanya electoral va prometre que durant dos anys no apujaria l'abonament de l'estadi, i ho ha fet (només ha apujat l'IPC) durant tres anys. La directiva, però, entén que ara mateix cal posar al dia aquestes preus. El que segur que no faran és treure els partits de Champions de l'abonament de la Lliga, com fa el Reial Madrid.

stats