FUTBOL BASE
Esports 05/04/2015

El Barça s'emporta el miniclàssic infantil del MIC en una jornada final amb triomfs d'Aspire i del Màlaga

El Madrid en canvi, va guanyar la final del torneig aleví el dissabte contra el mateix Barça

Efe
El Barça ha guanyat el torneig infantil del MIC

BarcelonaEl Barça s'ha emportat el miniclàssic infantil després de derrotar 4-2 el Reial Madrid, en l'última jornada del torneig de futbol base MIC, que ha registrat les victòries de l'acadèmia qatariana Aspire en cadets i del Màlaga en categoria juvenil. El Barça-Madrid s'ha presentat com una revenja de la final aleví de futbol 11, en què els madridistes van guanyar dissabte per 1-0.

El Madrid ha començat millor i en el minut 7 Paulo després d'un parell de rebutjos ha posat l'1-0 al marcador. El Barça ha arriscat, ha jugat amb coratge i ha igualat el partit primer, per mitjà d'Eric, i Ansu i Nils han posat el 3-1 per als blaugranes abans del descans. En la represa, el Reial Madrid ha retallat després d'un remat de cap de Deu. Amb els blancs bolcats sobre l'àrea blaugrana, el Barça ha decidit en una contra amb un gol de Konrad.

En cadets, l'Alboraia valencià ha estat a punt de donar la gran sorpresa davant la poderosa 'Aspire Football Dreams' de Qatar. S'ha avançat l'Alboraia per mitjà de Timo, qui ha signat un magnífic gol. L'acadèmia Aspire ha igualat per mitjà de Katana i ha decidit el partit a la segona part després d'un gol d'Aw, en un partit que han dominat amb solvència.

En juvenils, el Màlaga, vigent campió, s'ha enfrontat a l'Atlètic de Madrid i els andalusos han encarrilat aviat la final amb dos gols en el primer quart d'hora (David i Salazar). El Màlaga ha fallat un penal abans del descans i l'Atlètic ha retallat al marcador amb un gol de cap de Diego. No obstant això, no hi ha hagut continuïtat i els blanc-i-blaus s'han emportat la final.