HOQUEI PATINS
Esports 20/05/2018

El Barça Lassa d'hoquei patins celebra el títol de l'OK Lliga al Palau amb un empat contra el Voltregà

Els blaugranes empaten contra el Voltregà (5-5) en un partit ple d'alternatives

El Barça Lassa d'hoquei patins, celebrant els èxits d'aquesta temporada

BarcelonaEl Barça Lassa d'hoquei patins ha tancat aquest diumenge al matí la temporada celebrant la Lliga Europa i l'OK Lliga i acomiadant Barroso i Lucas Ordóñez, que han jugat el seu últim partit al Palau. Els blaugranes, tot i això, no han pogut completar la festa amb una victòria, ja que han empatat (5-5) contra el Voltregà.

El partit ha estat ple d'alternatives i els gols s'han succeït a les dues porteries. Egurrola, porter del Barça, ha evitat en dues ocasions el gol visitant, mentre que els locals s'han avançat amb dos gols gairebé consecutius d'Alabart i d'Ordóñez. Tot i això, al minut 25 el Voltregà ja situava l'empat al marcador amb gols de Xavi Crespo i d'Èric Vargas. Barroso ha aconseguit el 3-2, que ha tingut la rèplica amb el gol d'Aleix Molas, i Ignasi López ha marcat per situar els visitants per primer cop al davant.

Pau Bargalló ha aconseguit l'empat i ha tornat a donar l'avantatge d'un gol al Barça, tot i que un minut més tard Vargas feia l'empat a cinc definitiu.

Per la seva banda, l'ICG Software Lleida ha superat el Liceo (3-5) a domicili amb dos gols de Dario Giménez i d'Andreu Tomàs i un de Xixi Creus. Amb el triomf, el Lleida se situa cinquè, mentre que el Liceo, segon, té un punt d'avantatge sobre el Reus, tercer. L'última jornada, doncs, estarà marcada per la disputa de les places que donen dret a disputar la CERS: per elles es barallaran el Voltregà, el Vendrell i el Caldes.