HOQUEI PATINS
Esports 06/05/2018

El Barça Lassa d'hoquei patins guanya el Lleida (2-4) i es proclama campió de l'OK Lliga

Els blaugranes han fet el passadís als lleidatans, guanyadors de la Copa CERS la setmana passada

N.g.
El Barça Lassa d'hoquei patins, campió de l'OK Lliga

BarcelonaEl Barça Lassa d'hoquei patins ha aconseguit proclamar-se campió de l'OK Lliga aquest diumenge. Els blaugranes, que necessitaven una victòria per assegurar-se el títol, han superat aquest migdia l'ICG Software Lleida a domicili i han pogut celebrar un nou campionat de Lliga, la cinquena consecutiva, la 29a per a la secció en tota la història.

Lucas Ordóñez ha obert el marcador a favor dels blaugranes abans del descans, però no ha sigut fins després del pas pels vestidors que els gols s'han anat succeint. Marc Gual i Matías Pascual han posat el 0-3 a favor del Barça i ha sigut llavors quan l'ICG Software Lleida ha reaccionat: Andreu Tomàs i Xixi Creus han retallat distàncies. Tot i així, a dos minuts per al final Pau Bargalló ha aconseguit el quart gol per als blaugranes i ha sentenciat el partit.

Abans del partit, el Barça Lassa ha fet el passadís als jugadors lleidatans, que la setmana passada van proclamar-se campions de la Copa CERS.