HOQUEI PATINS
Esports 22/11/2014

El Barça vol donar un pas de gegant cap als quarts de final de la Lliga Europea a Bassano

Vic i Moritz Vendrell juguen a casa, mentre que a la Copa d'Europa femenina entren en acció el Voltregà i el Manlleu, i a l'OK Lliga es juga el gruix de la desena jornada

Jordi Graell
2 min

BarcelonaAquest dissabte es juga la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga Europea d'hoquei patins amb partits vitals per Barça, Vic i Moritz Vendrell. Al grup A, els homes de Ricard Muñoz visiten la pista del Bassano amb l'objectiu de donar un pas de gegant cap als quarts de final, ja que en cas de victòria deixarien els italians a quatre punts. En les mateixes condicions es troba al grup B el conjunt vigatà, que rep la visita d'un Valongo que ha perdut potencial respecte a l'equip que es va proclamar campió de Portugal la temporada passada.

Tant blaugranes com osonencs tindran un ull posat al que facin Benfica i Breganze a la pista del Quévert i del Ginebra respectivament per intentar assaltar el liderat del seu grup en solitari. En canvi, el Moritz Vendrell, en una situació més complexa al grup D, està obligat a derrotar el Porto -actual subcampió d'Europa i que va deixar fora els vendrellencs a les darreres semifinals- per no despenjar-se tant dels 'dragoes' com del Valdagno, que juga a la pista del La Vendéenne. Pel que fa al grup C, hi trobem el partidàs de la jornada entre dos candidats al títol com el Liceo i el Forte dei Marmi, un duel que enfrontarà a dos dels millors jugadors del món, els internacionals espanyols Jordi Bargalló i Pedro Gil. L'altre partit del grup és el Herringen-Juventude de Viana.

Arrenca la Copa d'Europa femenina i es disputa el gruix de la desena jornada de l'OK Lliga

També aquest dissabte, arrenca la Copa d'Europa femenina amb la presència de dos equips catalans a l'anada de la ronda prèvia. El Manlleu rep la visita del Gijón Solimar, mentre que el Voltregà jugarà a la pista de l'Uttigen suís. Pel que fa a l'OK Lliga masculina, es disputa el gruix de la desena jornada amb el Noia Freixenet- Tordera, MIS Ibèrica Mataró- Manlleu, Cafè Crem Calafell Tot l'Any- Vilafranca Capital del Vi i Reus Deportiu – Monbus Igualada. Dimarts es completarà la jornada amb el Vic- ICG Software Lleida.

stats