FUTBOL SALA
Esports 11/09/2015

El Barça Lassa de futbol sala comença guanyant a Saragossa (5-6)

Les aturades de Cristian han evitat l'empat dels aragonesos en els darrers minuts

Marc Carmona / LNFS

BarcelonaEl Barça Lassa de futbol sala s'ha imposat a la pista del D-Link Saragossa (5-6) a la primera jornada de la LNFS. L'equip de Marc Carmona guanyava per 1-5 després d'un gran inici de partit, gràcies als gols de Ferrao, Sergio Lozano (2) i Aicardo (2). El bon partit de Modrego i Retamar, però, ha permès als locals mantenir-se vius dins del partit reaccionant ja abans del descans (4-5).

A la segona part, el Barça s'ha tancat en defensa, buscant la contra. Lin ha fet el 4-6, però el 5-6 d'Ortego a manca de tres minuts pel final ha donat emoció al partit. Amb porter-jugador, els aragonesos han buscat l'empat, però les aturades de Cristian els han deixat amb la mel als llavis.

El Marfil Santa Coloma debuta avui contra el Llevant a casa (18:30 h).