Barça

El Barça es reforça amb gol i estrelles mundials

L'entitat culer anuncia el fitxatge de Geyse Ferreira l'endemà de sorprendre amb la incorporació de Lucy Bonze

2 min
Lucy Bronze fitxa pel Barça

BarcelonaEl Barça ha fet saltar la sorpresa. L'equip femení ha fitxat la internacional anglesa Lucy Bronze i vestirà la samarreta blaugrana durant les dues pròximes temporades. La lateral, que va guanyar el premi The Best l'any 2020, acabava contracte amb el Manchester City i ha triat Barcelona com a destí. La jugadora ja ha passat la revisió mèdica a l'Hospital de Barcelona i ja s'ha fet les primeres fotos amb la samarreta culer. La premsa anglesa havia publicat que el seu pròxim destí implicaria jugar als Estats Units, però finalment vestirà de blaugrana.

Considerada com una de millors futbolistes de l’última dècada, Bronze, de 30 anys, arriba al Barça després de dues temporades al Manchester City, en la que serà la seva segona experiència a l’estranger, després de la viscuda amb l’Olympique de Lió (2017-20). Precisament, a França va guanyar tres vegades consecutives la Lliga de Campions, la darrera contra el Barça a la final. A títol personal, a la seva extensa vitrina hi figura, a banda del citat The Best que li va atorgar la FIFA el 2020, el premi de la UEFA a la millor jugadora d’Europa del 2019.

"Estic molt feliç de jugar en un club com el Barça, un dels equips més grans del món. Moltes ganes de començar a treballar amb l'equip", han sigut les seves primeres paraules públiques com a blaugrana. "Després d'un parell de converses, no pots dir no al Barça", ha sentenciat abans de tornar a la concentració de la selecció anglesa, amb la qual disputarà l'Eurocopa. El club blaugrana ha treballat amb total discreció per tancar aquesta operació.

Geyse ja és jugadora blaugrana

Geyse també es converteix en jugadora blaugrana

Gairebé a la mateixa hora que l'entitat culer anunciava la incorporació de Bronze, es va filtrar per error el nom de la quarta incorporació blaugrana: Geyse Ferreira. Aquest diumenge a primera hora el club ha anunciat el seu fitxatge. La davantera brasilera, que ha acabat contracte amb el Madrid CFF aquest estiu, ha signat la seva vinculació fins al 30 de juny del 2024. La davantera de 24 anys és sinònim de gol. Empatada amb Oshoala (20 gols), la brasilera ha sigut pitxitxi de la Primera Iberdrola enguany i arriba al vestidor culer per reforçar una de les posicions que l'àrea tècnica tenia marcades amb vermell. Amb el més que probable adeu de Jenni Hermoso i el comiat consumat de Lieke Martens, Geyse esdevé clau en una plantilla que quedava coixa en atac.

stats