Futbol
Esports 25/05/2020

El Barça i l'Espanyol comencen a treballar en grups de 14 jugadors

La Lliga ha permès que s'ampliïn els grups d'entrenament

Ara
1 min
Suárez i Messi, durant un entrenament del Barça

BarcelonaAquest dilluns era el dia previst per la Lliga perquè els clubs de futbol comencessin a incrementar el nombre de jugadors implicats en cada entrenament. De grups de 10 es podia passar a grups de 14 jugadors.

Després de gaudir d'un dia de descans, la plantilla del Barça ha tornat a exercitar-se aprofitant la flexibilització del protocol sanitari. El primer grup l'han format els porters Marc-André ter Stegen i Neto Murara, els defenses Gerard Piqué, Jordi Alba, Ronald Araújo i Sergi Roberto, els migcampistes Sergio Busquets, Arturo Vidal i Riqui Puig i els davanters Luis Suárez, Leo Messi i Ansu Fati. El segon grup de treball l'han integrat el porter Iñaki Peña, els defenses Nelson Semedo, Clément Lenglet, Junior Firpo i Monchu, els migcampistes Ivan Rakitic, Arthur Melo i Frenkie de Jong i els davanters Martin Braithwaite i Álex Collado. Els grups s'han repartit entre els camps 2 i 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Demà, dimarts, l'equip tornarà a la feina a partir de les 9.30 hores a les instal·lacions de Sant Joan Despí.

Javi López, en una acció d'entrenament a Sant Adrià del Besòs

L'Espanyol, que també va descansar diumenge després d'una setmana molt carregada, ha programat una doble sessió per començar la setmana: al matí, des de les 9 hores, s'han entrenat en grups de 10 jugadors, i a la tarda, a partir de les 19 hores, ho faran en grups de 14. La dinàmica d'entrenaments més amplis serà l'habitual al llarg de la setmana. Abelardo esgota els dies per preparar bé l'equip, que en dues setmanes té el repte d'aconseguir la permanència a Primera.

stats