ELECCIONS BARÇA 2015
Esports 26/06/2015

Laporta canviaria una victòria a les eleccions del Barça per una victòria clara del sí-sí el 27-S

El precandidat ha estat entrevistat per Antoni Bassas i aquest dissabte es podrà consultar l'entrevista sencera

A.l.
1 min

BarcelonaEl precandidat a les eleccions del Barça Joan Laporta té clar que una victòria del sí-sí en les eleccions del 27-S és la màxima prioritat a hores d'ara, fins i tot per davant d'una possible victòria seva a les eleccions a la presidència del Barça aquest proper 18 de juliol. "Canviaria una victòria a les eleccions del Barça per una victòria clara del sí-sí el 27-S?", ha preguntat Antoni Bassas al precandidat, que ha estat taxatiu en la resposta: "Sí, sí. On he de signar?".

Laporta considera que el seu gran rival als comicis del 18 de juliol, Josep Maria Bartomeu, actua des del ressentiment, tal com va fer el seu predecessor, Sandro Rosell. De fet, Laporta manté que aquestes dues figures són indissociables, actuen de la mà des que van entrar al club el 2010. Tot i la marxa de Rosell el gener del 2014, l'ombra de l'expresident continua ben present al Camp Nou. "Bartomeu és el majordom de Sandro", ha dit l'expresident després d'uns segons de dubte, buscant la paraula adient per definir la relació entre tots dos.

L'expresident ha estat entrevistat en el plató de l'ARA Bassas i es podrà consultar l'entrevista sencera aquest dissabte a l'ARA. Laporta considera que Paul Pogba és el fitxatge que hauria de fer el Barça aquest estiu, tot i no poder-lo inscriure fins al 2016. "Paul Pogba és el millor fitxatge que podria fer el Barça en aquests moments", ha admès Laporta, que considera que hi ha "un camí obert" per fitxar-lo, i que serà molt important el paper del seu secretari tècnic: "Abidal és molt estimat per Pogba".

stats