Esports 09/05/2015

El Barça apura les opcions de ser segon davant del Dominion Bilbao Basket

Els de Xavi Pascual, que juguen aquest dissabte (21h, Esport3), han de vèncer els tres partits que queden, un dels quals davant de l'Unicaja, i esperar que els malaguenys ho perdin tot

Ferran Mitjà
1 min
Una acció del Barça / FCB

BarcelonaEl Barça de bàsquet rep aquest dissabte (21h, Esport3), al Palau Blaugrana, el Dominion Bilbao. L'equip de Xavi Pascual, amb la tercera plaça de la lliga regular ja assegurada, és a dos victòries de l'Unicaja de Màlaga (segon), a falta de tres partits per el final de la lliga. Tot i que per aconseguir-la, el Barça hauria de vèncer el Bilbao i esperar que els andalusos perdin en aquesta jornada davant del Rio Natura i en l'última, precisament davant del Bilbao. I a més, vèncer en la penúltima jornada en un enfrontament directe a la pista de l'Unicaja.

Els bascos, en canvi, estan en plena lluita directa amb el FIACT Joventut per aconseguir la quarta plaça. Ara mateix el Bilbao és qui té la posició, amb 19 victòries, una més que els verd-i-negres. La quarta posició dóna el factor pista favorable en l'eliminatòria de quarts de final del 'play-off'.

El Barça compta amb tota la seva plantilla, excepte Marcus Eriksson, que no ha pogut jugar en tota la temporada per una greu lesió de genoll. El rival del conjunt blaugrana arriba en un moment completament oposat. Els bascos pateixen lesions importants que poden marcar el futur immediat de l'equip negre en les últimes jornades de lliga.

Si bé les molèsties no impediran als jugadors del Dominion ser al parquet del Palau, Sito Alonso té el handicap que jugadors de la talla de Raúl López, Latavious Williams o l'aler-pivot cedit pel Barça, Marco Todorovic, no estan, ni de bon tros, al 100% de condicions físiques i arrosseguen problemes des de fa setmanes.

stats