FUTBOL
Esports 26/01/2018

El Barça B vol confirmar la seva reacció davant d'un Granada en promoció d'ascens

Després del triomf de la setmana passada, els de Gerard López se situen a dos punts de la salvació

Ara
1 min
Sergi Palencia i Carles Pérez, celebrant un dels gols a Tenerife

BarcelonaEl Barça B, després de sumar a Tenerife la segona victòria de la temporada lluny del Miniestadi, buscarà aquest dissabte (16.00 h, Liga 123 TV) confirmar la reacció a casa davant el Granada, un rival situat a la zona alta de la classificació.

El filial blaugrana torna al seu feu, on encadena dues derrotes consecutives, amb l'objectiu de sumar els tres punts i sortir del descens, cosa que dependrà dels resultats que obtinguin la Cultural Leonesa, l'Almeria i el Saragossa, els seus rivals directes a la zona baixa.

L'entrenador del Barça B, Gerard López, comptarà per al partit amb un dels homes més destacats de l'última jornada, Carles Pérez, autor d'un 'hat-trick', i espera poder alinear una altra vegada Carles Aleñá, que la setmana passada va ser convocat pel primer equip.

José Arnáiz, encara sense l'alta mèdica, segueix sent dubte per culpa d'una osteopatia dinàmica al pubis, mentre que Martin Hongla i Ballou Tabla, les dues últimes incorporacions en aquest mercat d'hivern, podrien ser convocats. No hi seran, en canvi, dos titulars per al tècnic de Granollers com Oriol Busquets i Marc Cucurella, que van veure a Tenerife la cinquena targeta groga.

Per la seva banda, el Granada arriba a Barcelona obligat a aconseguir una victòria que li permeti mantenir-se a la zona de promoció d'ascens i que no augmenti la diferència respecte als dos primers classificats.

Tot i això, els bons resultats com a local dels andalusos contrasten amb una ratxa de més de tres mesos sense guanyar a domicili, amb un pobre balanç de tres empats i tres derrotes en les sis últimes sortides.

stats