SEGONA DIVISIÓ
Esports 14/09/2013

El Barça B vol aprofundir en la crisi del filial madridista (C+, 12 hores)

Eusebio recupera Edu Bedia, Dongou, Sergi Gómez i Babunski per rebre al Miniestadi el cuer de Segona

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça B vol aprofundir en la crisi del Reial Madrid Castella. Els jugadors d'Eusebio buscaran a partir de les 12 hores de diumenge la tercera victòria de la temporada en el duel de filials. Per al partit del Miniestadi, els blaugranes recuperen el migcampista Edu Bedia, així com els internacionals Sergi Gómez, Dongou i Babunski.

Setè en el campionat, el conjunt barcelonista arriba al duel amb set dels dotze punts possibles, després d'empatar a Tenerife (2-2) i haver-se mostrat intractable en els seus dos partits com a local. Un important contratemps pels catalans és la baixa del jove central Macky Bagnack, que estarà dues setmanes de baixa per una lesió a la cuixa esquerra.

El filial blanc ha visitat el Miniestadi en 17 ocasions, amb vuit victòries blaugranes, quatre empats i cinc victòries del Castella. La temporada passada els homes d'Eusebio van superar 3 a 1 al d'Alberto Toril. El Reial Madrid acumula quatre derrotes i només un gol a favor a pilota aturada.

Toril recupera el migcampista Cristian Gómez, absent contra el Mirandés. El jugador cedit per l'Espanyol apunta a l'onze i el gran dubte és saber qui l'acompanyarà al doble pivot. Kiko Femenía, que jugarà contra els que van ser els seus companys la passada campanya repetirà al lateral dret. A dalt l'italià Antonio Rozzi, debutant el passat diumenge, serà el referent dels blancs.

Alineacions probables :

- Barcelona B: Masip; Patric, Sergi Gómez, Planas, Lucas Gafarot, Ilie, Espinosa, Edu Bedia, Dani Nieto, Joan Román i Dongou.

- Reial Madrid Castella : Mejías; Femenía, Derik, Pulido, Casado; Cristian Gómez, Omar Mascarell, Lucas, Jaime Romero; Borja i Rozzi.

Àrbitre: Jaime Latre (comitè aragonès).

Camp: Miniestadi.

stats