LIGA BBVA
Esports 18/01/2015

El Madrid no falla a Getafe i es proclama campió d'hivern (0-3)

Dos gols de Cristiano han alegrat la cara d'un equip una mica lent durant el primer temps

Cristiano i Gareth Bale

BarcelonaEl Reial Madrid ha oblidat la desfeta a la Copa del Rei enduent-se els tres punts del camp del Getafe. Ancelotti ha seguit sense fer gaires rotacions, confiant en el seu equip de sempre per intentar obrir la defensa d'un Getafe molt ordenat durant el primer temps.

El Getafe ha defensat amb encert, amb Sammir actiu al mig del camp i evitant que Cristiano tingués oportunitats abans del descans. El Madrid ha controlat sempre la pilota però era massa lent en el joc, i malgrat perdre moltes pilotes, Kroos encara ha xutat al travesser.

A la segona part, el Madrid ha despertat gràcies a una magnífica jugada de Benzema, que ha burlat Naldo amb una jugada en què ha regalat el gol a Cristiano. El Getafe s'ha intentat obrir per empatar i això ha donat uns espais als homes d'Ancelotti que James i Bale han transformat en el 0-2. El colombià ha tornat a fer l'assistència en el tercer gol, després de posar una pilota al camp de Cristiano Ronaldo.

Fitxa tècnica

Getafe:

Reial Madrid:

Gols:

Àrbitre:

El Madrid, amb un partit pendent contra el Sevilla, tanca la primera volta de la Lliga aconseguint el liderat. El Madrid, campió d'hivern, ha pogut fer canvis després del 0-3 per fer descansar determinats jugadors. Álvaro ho ha aprofitat i ha xutat al pal en la millor ocasió del Getafe.