Esports 10/03/2019

L’Atlètic Balears paga l’expulsió de Yelko Pino i empata (1-1) al camp de l'Ontinyent

Francesc Fullana ha marcat el gol dels blanc-i-blaus que serveix per sumar un punt i continuar líder del grup III abans de rebre el Vila-real B la pròxima setmana

Juanmi Mas
L’Atlètic Balears empata al camp de l'Ontiyent

PalmaL'Atlètic Balears ha comparegut aquest diumenge a El Clariano amb els galons de líder i la missió de fer-se fort al cim de la classificació. Ho ha fet amb un empat (1-1) que serveix per continuar líder del grup III. Els blanc-i-blaus volen acabar primers per assolir l'ascens a la Segona Divisió. Almanco d'aquesta manera tindran la possibilitat de jugar una sola eliminatòria contra el campió d'un altre grup de la Segona B. L'ofici que està mostrant l'equip que dirigeix Manix Mandiola aquesta temporada és digne d'un equip poderós que sap llegir els partits i que té la sort necessària en els moments claus dels 90 minuts.

Un gol de Francesc Fullana ha bastat per sumar en un duel molt complicat per als homes de Manix Mandiola, que disputaven el segon partit consecutiu com a visitants, aquest cop davant l'Ontinyent. L'Atlètic Balears ha assumit el repte de pujar el nivell respecte de la passada jornada i ha pogut atrapat un resultat molt positiu que els ha permès consolidar la seva posició de privilegi abans de rebre el Vila-real B (segon classificat) la pròxima setmana. Precisament, l'equip de Castelló ha guanyat el Barça B i ara mateix l'avantatge amb els balearics és de només un punt.

A la segona meitat, Nuha Marong ha pogut fer el segon gol després de ficar-se dins l'àrea, però no ha arribat a trobar rematador. L'Ontinyent ha tingut una gran ocasió al cap d'11 minuts de la segona part, però Rubén ha desbaratat la jugada en el darrer moment.

Els moments delicats han arribat quan Yelko Pino ha deixat el seu equip amb un jugador menys quan ha estat expulsat per una dura entrada a un jugador de l'Ontinyent. Finalment, els blanc-i-blaus han sabut patir i Klaus, en el darrer moment, ha salvat l'equip, que s'ha endut un punt molt important.