Esports 25/05/2020

L'Atlètic Balears ja és oficialment campió

A més del conjunt balear, la jutgessa de competició ha proclamat campions el Logronyès, el Castelló i el Cartagena

Ara Balears
1 min
Jugadors de l'Atlètic Balears instants abans de començar el partit contra l'Eivissa

PalmaL'Atlètic Balears ja és oficialment campió del seu grup. La jutgessa de competició ha donat validesa a les classificacions que hi havia abans de suspendre la competició a causa del coronavirus dels quatre grups de Segona B i ha proclamat campions el conjunt balear, el Logronyès, el Castelló i el Cartagena.

Aquests eren els líders en el moment de l'aturada de la competició. D'aquesta manera, el conjunt de balear s'ha proclamat campió de la lliga per segon any consecutiu amb Manix Mandiola. La Federació Espanyola de Futbol ha determinat que els quatre equips jugaran la fase d'ascens a Segona Divisió, que se sortejarà el 8 de juny.

Primers partits el 18 de juliol

La proposta de la Federació és que el play-off de Segona B comenci el dissabte 18 de juliol, amb quatre partits, i continuï, amb quatre enfrontaments més, els dies 22 i 26 de juliol, la data de finalització prevista. Depèn del vistiplau de les autoritats sanitàries.

La idea de la RFEF és que els clubs puguin començar a entrenar-se quan els seus territoris entrin a la fase 2, i ho faran seguint el protocol bàsic d'actuació que es va determinar juntament amb el Consell Superior d'Esports. En aquest cas, no s'exigirà que hi hagi cap mesura específica a la instal·lació, més enllà de les que ja vagin lligades al protocol (limitació d'aforament, dispensadors de gel hidroalcohòlic, neteja i desinfecció, etc.).

Amb la proposta de la federació, els clubs començarien els entrenaments primer individualment i, després, a partir de l'1 de juny en el millor dels casos, en petits grups. La fase 3 d'entrenament total precompetició haurà d'esperar al 15 de juny.

stats