NATACIÓ SINCRONITZADA
Esports 05/10/2012

Anna Tarrés i la Federació de Natació van a judici després de no arribar a un acord

El president de la federació, Fernando Carpena, i Tarrés han estat reunits aquest divendres durant més d'una hora i mitja a la seu de la federació a Madrid

Efe
1 min
Anna Tarrés, sortint de la seu de la Federació de Natació, a Madrid / BEATRIZ VELARDIEZ / EFE

MadridL'exentrenadora de l'equip espanyol de natació sincronitzada, Anna Tarrés, seguirà endavant amb la seva demanada contra la Federació Espanyola de Natació (RFEN) després que aquest divendres no hagin arribat a un acord en la reunió que Tarrés ha mantingut amb el president de la federació, Fernando Carpena.

Així ho ha confirmat l'advocat de Tarrés, Jorge García, un cop acabada la trobada que les parts han mantingut durant més d'una hora i mitja a la seu de la RFEN a Madrid. "No s'ha plantejat cap principi d'acord, hi haurà judici, amb una posterior sentència", ha admès Garcia.

Quan ha sortit de la reunió, Tarrés, que ha preferit no contestar preguntes, ha aclarit que ha entregat uns "informes" que li van sol·licitar i que va donar precisions sobre el "funcionament de l'equip".

Per la seva part, Carpena, que ha estat acompanyat per Eugenio Bermúdez, gerent de la RFEN, ha qualificat la reunió de "rutinària" i ha reiterat que l'entitat que presideix no té "res personal" contra Tarrés. "Ha estat una reunió educada. Tarrés ha presentat uns informes i hem parlat sobre aquests documents, res més", ha conclòs Carpena.

stats