NATACIÓ SINCRONITZADA
Esports 17/09/2012

Andrea Fuentes: "A l'equip mai ha sortit un control positiu de dòping, tots han sortit negatius"

En declaracions a TV3, la nedadora de la selecció espanyola de natació sincronitzada desmenteix les paraules de l'exnedadora Paola Tirados

Ara
1 min
Ona Carbonell i Andrea Fuentes, amb la medalla de plata aconseguit en la modalitat de duo

BarcelonaDesprés que la Federació Espanyola de Natació decidís fer fora la seleccionadora de l'equip de natació sincronitzada, Anna Tarrés, i que l'exnedadora canària Paola Tirados acusés l'entrenadora d'haver tapat positius d'orina i d'haver-les obligat a prendre antidepressius, aquest dilluns la nedadora Andrea Fuentes ha desmentit aquestes declaracions a TV3 i ha assegurat que mai hi ha hagut cap cas de dopatge dins l'equip.

"Puc demostrar amb les proves que vulguis que de l'equip mai ha sortit un control positiu de dòping. Tots els controls han sortit negatius. És una acusació falsa", ha explicat Andrea Fuentes, que sobre la sortida de Paola Tirados ha dit: "Hi ha una rivalitat, i unes arriben on no arriben les altres. Llavors hi ha un moment en què es prescindeix de certes nedadores per segons quins llocs, i això no és fàcil de digerir. Jo entenc la Paola, segur que no va ser gens fàcil per a ella, però l'esport és així. En algunes coses ella podria estar en desacord, són opinions".

La nedadora catalana, que ja ha tornat de vacances després de disputar els Jocs Olímpics de Londres, ha assegurat que està en desacord amb la manera en què s'ha portat la destitució de Tarrés, si bé reconeix que acatarà el que decideixi la Federació.

stats